Den Norske Opera & Ballett | Kjøp billetter til Operaen

Velkommen til Den Norske Opera & Ballett. Her finner du informasjon om våre forestillinger: opera, ballett, konserter og omvisninger.

Kjøp billetter, abonnement og gavekort enkelt på operaen…

Billetter. Billetter får du kjøpt på operaen.no. Du kan også bestille billetter på telefonen (21 42 21 21) eller i billettluken. I forestillingsoversikten kan du bla deg nedover i …

Den Norske Opera & Ballett, OSLO arrangementer

Finn og kjøp billetter til F Den Norske Opera & Ballett, OSLO på ticketmaster.no

Arrangementer i Oslo – Kjøp billetter til konserter

Med dobbelt så mange konserter som Stockholm og København i 2016, kan man uten tvil påstå at Oslo er Skandinavias konserthovedstad. Byen kan skryte på seg å huse Norges største spillesteder, flere festivaler enn du kan holde styr på med én hånd, tusenvis av arrangementer, konserter, forestillinger og kunstutstillinger.

Den Norske Opera & Ballett – Home | Facebook

– Jeg gikk i demonstrasjonstog for Operaen! Kari Frisell var operasanger da Den Norsk Opera åpnet i 1958 og har fortsatt stemmen i behold. I sommer deler vi historier fra Den Norske Opera & Balletts 60-årige historie.

4.6/5(2.9K)

Billetter til opera, teater, konserter, musikaler, kultur

Reservasjonsperioden for dine billetter har dessverre utløpt. Vennligst velg billettene dine på nytt. Vær oppmerksom på at billettene reserveres i en begrenset periode.

Billetter til Oslo | OperaBilletter.dk

Following the acclaimed, sold-out off-Broadway run, Oslo is moving to Broadway! Oslo tells the true story of the 1993 Oslo Peace Accords between the Israelis and Palestinians.

Don Giovanni på Operaen – vinn to billetter til den

Don Giovanni er operaen om verdenshistoriens største forfører, og handler om en kvinnejegers siste dager, om hans erobringer og tilslutt unngåelige syndefall. Mozarts opera er en av verdens mest spilte, og populariteten skyldes kombinasjonen av Lorenzo da Pontes freidige libretto og Mozarts glitrende musikalske beskrivelser av …

The Phantom of the Opera – Folketeateret

Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret.

Folketeateret

Her har vi samlet viktig og praktisk informasjon til deg som skal på Folketeateret. Blant annet informasjon om billettluke, bytting av billetter, …