Kategori:Filmer basert på bøker – Wikipedia

Denne kategorien inneholder artikler om filmer som er basert på bøker Under vises 200 av totalt 659 sider som befinner seg i denne Filmatisert nordisk

Bøker som er filmatisert – Film – Diskusjon.no

Bøker som er filmatisert – posted in Film: Har egentlig aldri vært noe særlig begeistret for å lese bøker, men i det siste har interessen økt. Og siden jeg er filmnerd så passer det meg ypperlig å lese filmatiserte bøker.

Bøker som har blitt filmatisert? – Side 2
Bøker som har blitt filmatisert? – Litteratur

See more results

Filmatisert norsk litteratur — Bergen Offentlige Bibliotek

Filmen bedre enn boken? Her får du en mulighet til å sammenligne! På biblioteket har vi har en rekke filmer som er basert på bøker. Klikk på filmtittel eller boktittel for mer informasjon og lenker.

Filmatiserte bøker | På tvers

De fleste av Jane Austen sine bøker er blitt filmatisert i en eller annen form – en av de beste er satt til 90-tallet, nemlig den eviggrønne komedien Clueless som er basert på Austens Emma. Enda mer romantisk er Dagboken av Nicholas Sparks, og i filmversjonen forførte Ryan Gosling en hel generasjon jenter som den evig trofaste Noah.

Ny Gillian Flynn-bok er filmatisert – Bokelskerinnen

Ny Gillian Flynn-bok er filmatisert I sommer kan du se filmatiseringen av Gillians Flynns mørke krim «Åpne sår» på HBO. «Åpne sår», eller «Sharp Objects» som er originaltittelen, er Flynns debut og handler om journalisten Camille Preaker som får i oppdrag å reise tilbake til stedet hvor hun vokste opp for å dekke drapene på to jenter.

Kjetil Hope: Bøker om krigen jeg håper blir filmatisert

Imidlertid er det er viktig å være konstruktiv og i stedet for bare å klage kommer jeg her med forslag til bøker som kunne blitt spennende filmer. Helvete på jord Det har kommet ut flere bøker om norske frontkjempere, to av disse har vært Fars Krig av Bjørn Westlie og Helvete på jord av Rolf Ivar Jordbruen.

Filmatisert norsk litteratur — Bergen Offentlige Bibliotek

Oversikt over hvilke bøker som finnes på biblioteket som også er filmatisert.

Filmatiserte bøker – BS Mediestrøm

Regissør Lynne Ramsay er kjent for hardtslående dramaer basert på samtidskritiske bøker, som «Vi må snakke om Kevin» og «Morvern Callar». Denne gangen har hun filmatisert boken ved samme tittel av Jonathan Ames.

Bokelskerinnen – Med blikket på aktuelle bokutgivelser i

Her er bokbloggernes 2017-favoritter 8. januar 2018. Debutantene Zeshan Shakar, Ingeborg Senneset og Rebecca Wexelsen slo godt an hos norske bokbloggere i fjor.

Karin Fossum – bøker med maks rabatt » Bokklubben

Den er en av flere bøker som ble filmatisert som tv-serie med Bjørn Sundqvist i hovedrollen.