Borettslag går konkurs – nettavisen.no

Andelseierne i Dampsaga Borettslag på Lillehammer klarer ikke å betjene den skyhøye fellesgjelden, og borettslaget går konkurs, skriver dn.no. – Vi har prøvd alle mulighetene som er, men gjelden er for stor og vi ser ingen annen utvei enn skifteretten, sier borettslagets advokat, Lars Harald Rylandsholm til dn.no.

Konkurs og økonomiske problemer i borettslag. Line …

Konkurs og økonomiske problemer i borettslag Line C.B. Bjerkek, advokatfullmektig NBBL Konkurs Konkurskjennelse Kreditor begjærer Egen begjæring oppbud v/styret Insolvens, kkl 61 Gjelden overstiger

Eiendom – Hoved – Nordlys

Tomasjord Amfi borettslag gikk konkurs i oktober 2010. Siv Anita Olsen kjøpte leilighet når bygget var nytt, og har nå bodd der i seks år. I dag føler hun seg lurt siden hun aldri var klar over at hun ikke har krav på å kjøpe eller selge sin egen leilighet.

Sju borettslag gikk konkurs – Drammens Tidende

Et borettslag kan være frittstående eller tilknyttet boligbyggelag som USBL eller et lokalt lag. I selveierseksjoner eier man fysisk sin del. Enkelte borettslag har finansiert bygging og finansiering gjennom felles opptak av gjeld.

Borettslag konkurs – DN.no

Borettslaget Skovveien 2 i Oslo ble igår slått konkurs, skriver Dagens Næringsliv. DN har tidligere skrevet at det bedragerisiktede paret bak aksjespareklubben TA-Invest, Eva-Karin Haugen og Per Sten Andersen, eide mer enn en tredel av borettslaget.

Borettslag gikk konkurs – DN.no

Nå er det åpnet konkurs i Akersbakken 25 E, sentralt i Oslo. – Det er en forferdelig sak. Borettslaget har hatt voldsomme problemer med å drive på premissene lagt av selgerne, sier advokat Carl Bore til DN.no.

Sju borettslag gikk konkurs i 2009 -driva.no – lokale

Sju borettslag gikk konkurs i 2009 Det er trygt i de fleste borettslag, selv de med høy fellesgjeld. Men det er borettslagene som er tilknyttet boligbyggelag som er de sikreste.

Borettslag konkurs – Eiendom – Privat – E24

For første gang går et borettslag konkurs i Bergen, skriver bt.no. Borettslaget Titlestad terrasse måtte begjære seg selv konkurs nylig. – På mange måter er dette litt upløyd mark, og beboerne risikerer å tape innskuddet sitt i borettslaget, sier bostyrer Bjørn Arve Hamre til avisen

Konkurs i borettslag – Konkursrådet

Ved konkurs i borettslag opprettes leieforholdet mellom konkursboet og de tidligere andelseierne av borettslagsloven § 5-25, og forholdet følger reglene om tidsubestemte husleieavtaler, jfr. punkt 4.2 over.

Stort borettslag slår seg konkurs – NRK Troms – Lokale

På en ekstraordinær generalforsamling onsdag kveld bestemte Tomasjord Amfi borettslag på Tomasjordnes i Tromsø å begjære konkurs åpnet i borettslaget sitt. Banken sa nei Årsaken til oppbudet er at borettslagets største kreditor, Fokus Bank, ikke er villig til å være med på en frivillig gjeldsordning.