Historie Vg3 – historie Vg3

Omslaget er designet av Mette Damsleth, Ellipse AS. Bildet er fra en demonstrasjon til støtte for Aung San Suu Kyi utenfor Myanmars ambassade i Bangkok 7. oktober 2007.

Bruken av vold står så sentralt i menneskehetens historie at det er …

Historie Vg3 Påbygging – Historie Vg3

Historie Vg3 Påbygging har kommet ut i ny revidert utgave (2016) med egen nettside. Dette er nettsiden til gammel bok.) På disse nettsidene finner du tilleggsressurser til læreboken Historie Vg3 Påbygging.

Historie Vg3 Påbygging | Cappelen Damm Undervisning

Faglig og pedagogisk oppdatert utgave av Historie Vg3 Påbygning til generell studiekompetanse. Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår tid, og den er oppdelt i 15 kapitler etter kunnskapsmålene i …

Historie Vg

 ·

© Cappelen Damm AS. Nødvendig programvare. Kontakt oss. Rettigheter. Sist oppdatert: © Cappelen Damm AS

Kapittel 1: Opplysningstid og revolusjoner – Historie Vg3

Kommentar til avsnittet «Grunnloven av 1787» i Historie Vg3 Kapittel 1: Opplysningstid og revolusjoner Dans rundt et «frihetstre» med en rød frygerlue i toppen i 1792.

Velkommen til Historie Vg3 Påbygging!

På disse nettsidene finner du tilleggsressurser til læreboken Historie Vg3. Påbygging. Innholdet er ordnet etter kapitlene i boken. Start med å velge kapittel i menyen til venstre. Fra kapittelsidene velger du oppgaver og andre nettressurser til kapitlet.

Kapittel 2: Antikken – Historie Vg3

Perikles taler til atenerne i folkeforsamlingen, Pnyx, nedenfor Akropolis. Idealisert maleri av Philipp von Foltz, 1853. (Foto: akg-images / Scanpix)

Historie vg 2 og 3: Kapitler

Klikk på «Velg kapittel», og du er i gang! På disse nettsidene finner du tilleggsressurser til læreboken Historie Vg2-3.Ettbindsutgaven.Innholdet er ordnet etter kapitlene i boken.

Alle tiders historie: Velkommen til Alle tiders historie

Alle tiders historie er et læreverk til videregående skole og er skrevet etter Kunnskapsløftets læreplan. Dette nettstedet er en del av læreverket og er til alle utgavene/kursene. Les mer om hele læreverket på våre nettsider cdu.no. Elevnettsted med lydbokfiler Elever kan fritt benytte nettstedet.

Historie vg2 – historie Vg2

På disse nettsidene finner du tilleggsressurser til læreboken Historie Vg2. Fra de eldste tider til 1700-tallet. Innholdet er ordnet etter kapitlene i boken. Start med å velge …