Dyrene på gården www.kaabers.dk – YouTube

Click to view on Bing3:06

Jun 18, 2013 · En lille video af dyrene her på matriklen. 1 Tinker, 2 Barockpferde ( mor og datter ), 2 Grand Danois og 2 Maine Coon-katte. Mere om dem kan ses på www.kaabe

Author: Camilla Kaaber

Ødegården barnehage – Sætre i Hurum – Dyra og gården – YouTube

Click to view on Bing2:30

Feb 20, 2016 · Ødegården barnehage ligger på gården Ødegården. Dette gjør at vår barnehage er helt spesiell. Se hvorfor.

Author: Ødegården Barnehage

DYRENE PÅ GÅRDEN – www.fjellestad.org

DYRENE PÅ GÅRDEN . Hønene. Vi har bygd opp et nytt lite hønsehus på 24 kvadratmeter. Totalt har vi ca 30 høner og haner som dere kan hilse på.

Dyrene på gården vår – abrahamsen-friluftsgard.no

Vi har mange koselige dyr som høns, vaktler, hester, minigriser, villsau, katt og hund. Kom gjerne på besøk.

Dyrene på gården – Prosjekt lille Skaugum

Dyrene på gården Dyrene på gården. Å bytte ut skolegården med gårdsdrift gir mestring. Særlig hest, det er store dyr, de krever tydelig ro,

Dyrene på gården – Lesesenteret

Dyrene på gården. av Birthe Kot. Målform: Nynorsk, Bokmål. Serie: Emma og Emil; Serie C. Forlag: Gullhoj. Utgivelsesår: 2006. Tema: Dyr/gårdsdyr.

Dyrene på gården – Gobokhandelen

Beskrivelse. På gården bor det mange dyr, og det er alltid nok å gjøre. I denne boka kan du lage din egen historie med magnetbrikkene.

Dyrene på gården – Lundegård Alpakka

I Sør-Amerika var alpakkahold en viktig del av Inkaindianernes liv og virke før Spanjolene erobret området og husdyr som sau, storfe og geiter overtok.

Dyrene på gården | Barnas Gård

Skaff deg en dyrevenn på Barnas Gård Hunderfossen! Del koselige dyreopplevelser med familie og venner på vår idylliske husmannsplass fra 1700-tallet.

Dyrene på gården – Bornholms Museum

Mange af vores husdyr blev tæmmet i bondestenalderen omkring 3.900 før Kr. f.. Siden er de blevet blandet med forskellige racer og blevet til nye racer.