Rejser Kina: Alt om din ferie i Kina – Albatros Travel

Kina er et udpræget landbrugsland, og hovedparten af kineserne lever af at dyrke ris, hvede og sojabønner omkring floder og deltaer. Der er dog også plads til at spekulere i forretninger. I de senere år har den økonomiske vækst været enorm, og der er midt i det kommunistiske land oprettet specielle økonomiske zoner, hvor private og udenlandske …

Rejser til Kina – få et tilbud på din Kina-rejse | Jysk

Rejser til Kina Betegnelsen ‘Riget i Midten’ har gang på gang fået ny betydning. Fra kejserrige til kommunistisk republik og nu en kapitalistisk supermagt.

Kinas højdepunkter – Oplev Kina på 10 dages spændende ferie

Xintiandi betyder ”ny himmel og jord” og regnes for at være det første livsstilscentre i Kina. På vejen fra Xintiandi passerer du Tianzifang Kunstpark, der er blevet et af Kinas allermest produktive kunstområder, hvor gallerier, caféer …

Rejser til Kina – Bestil din Kina-rejse online her hos os

Indsnus den rige kultur og historie, når du rejser til Kina. På en rejse til Kina skal man opleve kejsertidens Beijing med de mange storslåede arkitektoniske mesterværker.

Rejser til Kina | Rejs til det fantastiske Kina med

Der er dog et utal af andre mindre kendte oplevelser i Kina, men lige så spændende, som vi tager dig med helt tæt på, på vores rejser. Tag med Viktors Farmor til landet på den anden side af den kinesiske mur. Find din foretrukne Kina rejse herunder.

Rejser til Kina og krydstogter til Kina | Stjernegaard

Kina, som vi kender det i dag, blev grundlagt 1. oktober 1949. Siden da har landet været en kommunistisk etpartistat, men ikke desto mindre har det igennem de sidste årtier åbnet sig mod verden og udviklet en form for markedsøkonomi, som har gjort det til en økonomisk supermagt.

Ferie i Kina i 2018 – TripAdvisor

Kina, Asien: TripAdvisor har 3.767.067 objektive anmeldelser og artikler om, hvad man kan lave, hvor man kan spise, og hvor man skal bo i Kina.

Rejser til Kina ⇒ find billige rejsetilbud til Kina

Kina er en hel verden i sig selv – og sikke en verden. Det store land har en helt enestående kultur og en meget smuk natur. Oplev dansende drager, vilde pandaer, spis lækker mad på lokale restauranter, og bliv beriget af Beijings og Shanghais dejlig liv og mange verdensberømte seværdigheder.

3.6/5(12)

Rejser til Kina krydstogter til Kina | Book din rejse her

Kina er et fantastisk land med rig kulturarv og unikke naturområder. Her finder du et bredt spektrum af naturoplevelser, kulturer samt forskellige folkeslag og sprog. En rejse til Kina er derfor i allerhøjeste grad værd at overveje, hvis du drømmer om at opleve en verden, som ligger langt fra den, vi kender til.

Apollo har et stort udvalg af rejser til Kina

Når du rejser til Kina kan det til at begynde med virke overvældende. At rejse på ferie i gæstfrie Jordan er et minde for livet!