Fastlege og bytte av fastlege – helsenorge.no

Bytte fastlege. Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå.

Rett Til Fastlege · Om Min Helse

Fastlege – helsenorge.no

Rett til fastlege. Alle innbyggere som i folkeregisteret er registrert bosatt i en norsk kommune, har rett til en fastlege.

Bytte AV Fastlege · Rett Til Fastlege

– minhelse.helsenorge.no

Noe gikk dessverre galt. Hvis du prøver å logge inn vennligst forsøk igjen ved å gå til Min helse

Opplysningskontoret.com – Hvem er min fastlege?

For å finne din fastlege kan du benytte denne linken for å logge deg inn på helsenorge sine sider og finne ut hvem som er din fastlege og eventuelt bytte fastlege.

Bytte fastlege – Pasientvurderinger | SMS-varsling

Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten.no Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her.

fastlege – www.nav.no

I forbindelse med innføringen av ny selvbetjeningsløsning vil det ikke være mulig å bytte fastlege – verken på nettsiden helsenorge.no eller på telefon 800HELSE (800 43 573) – fra klokken 00.00 onsdag 1. juni til klokken 08.00 mandag 6. juni 2016.

Bytte fastlege – Min fastlege | Norge.no

Bytte fastlege – Min fastlege Her kan du finne fastlegen din, få oversikt over ledige fastleger og bytte fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår.

HVEM ER MIN FASTLEGE? Se hvem som er din fastlege …

Hvem er min fastlege? Min fastlege. Alle som er registrert bosatt i en norsk kommune gjennom folkeregistret har rett til å stå på liste til en fastlege. I linken under viser vi deg hvordan du skal gå frem for å bytte eller finne ut av hvem som er din fastlege.

Fastlege – Pasientvurderinger | SMS-varsling

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev. Send. Blogg. Er du fastlege og ønsker flere pasienter på listen?

Fastlege | Ung.no

På Helsenorge kan du finne ut hvilken fastlege du har, se fastlegens adresse og telefonnummer, bytte fastlege, melde deg inn eller ut av ordningen,