Speedometer – Tek.no

Sitter du på trådløst nett? Når du sitter på trådløst nett, og samtidig har en veldig rask nettlinje inn til huset er det viktig å være klar over begrensningen i det trådløse nettet. Eldre trådløse nettverk kan begrense hastigheten ned til 15-25 mbit/s, og da er det viktig å være klar over at dette trådløse nettverket kan være flaskehalsen i ditt nettverk.

Nettfart.no – Test kapasiteten på nettoppkoblingen din

Har du forsøkt Nettfart mobilappen? For å måle direkte fra mobiltelefon eller nettbrett kan du klikke på knappene under. Da kommer du til …

Hastighedstest → Test din internethastighed | …

Dog skal du være opmærksom på at hastighedstest fra Speedtest.net, som TDC bruger – Ikke virker på iPad og mobil. Fordele ved Bredbånd.dk’s hastighedstest.

Speedometer – test din internetthastighet – Payr

Denne måler hastigheten på alle slags typer nett som ADSL bredbånd, fiberlinje, mobilt bredånd, mobilnett og så videre. Den virker også uavhengig av hva slags type nettleser du bruker den fra, om det er via en mobiltelefon, nettbrett, laptop eller stasjonær PC. Den krever heller ikke at du har aktivert Java.

Mål din hastighet – bredbåndssjekk – Telenor – online.no

Har du trådløst nett er det viktig at du har god signalstyrke. Små variasjoner i plassering av basestasjon eller pc kan påvirke overføringskapasiteten mye. Ulike forhold hos deg eller hos oss kan påvirke hastigheten som leveres på din bredbåndslinje.

Hastighetstest – HomeNet

Når mange er på nett samtidig, for eksempel ved store hendelser som mange vil følge med på, kan hastigheten gå ned. For å oppnå korrekte resultater fra hastighetstesten må det gjennomføres 3 stk. hastighetstester i løpet av et døgn med 5-6 timers mellomrom, slik at man får et representativt gjennomsnitt for målingene.

Hastighetsmåler for internett | Fast.com

Hvor rask er nedlastingshastigheten din? På bare noen sekunder kan FAST.coms enkle hastighetsmåler beregne Internetthastigheten fra leverandøren din.

Speedtest av Ookla – Det globala hastighetstestet för …

Vi strävar också för att göra allt innehåll i Speedtest-apparna åtkomligt. Om du upplever problem med att nå www.speedtest.net eller Speedtest-apparna, vänligen skicka ett e-postmeddelande till [email protected] för hjälp. Skriv «ADA Inquiry» i ämnesraden till e-postmeddelandet.

Hastighedstest fra Waoo – Første skridt til hurtigt internet

Benyt Hastighedstest og test om du får den internet hastighed du betaler for. Hos Waoo har vi hastighedsgaranti så du altid får den hastighed du har betalt for

Altibox Speedometer

 ·

Altibox Speedometer