Sykdommer.info – Oversikt over sykdommer og lidelser

Stoffskifte handler om å dra nytte av næringsstoffer, men noen sykdommer slik som lavt stoffskifte og høyt stoffskifte medfører at disse prosessene ikke fungerer helt som de skal. Kviser Kviser er en sykdom som gir betennelse i huden, og har et karakteristisk utseende som gjør det lett å stille en diagnose.

Uhelbredelig kreftsyk,jeg??: Hetetokter kom til meg

Hei Synni! Forsøkt Soya Pluss med rødkløver? Den hjalp meg etter 14 dagers bruk. Hilsen Ingen hetetokter og svette lenger 😉 Svar Slett

lavt stoffskifte – Google Groups

Nov 12, 2005 · Lavt stoffskifte (hypothyreose) kan gi tretthet, økt søvnbehov, muskelsmerter, depresjon, økt søvnbehov, vektøkning (egentlig et sjeldent problem, i motsetning til det mange tror), hudforandringer, og en masse andre symptomer. I alvorlige tilfeller kan det gi bl.a hjertesvikt, stemmeforandringer, og nevrologiske forandringer.

hetetokter mann – kunnskap – notmywar.com

Hetetokter kan noen ganger være en bivirkning av visse psykiske problemer. Kvinner opplever store mengder stress kan ha dem til tider. De kan også være en del av den fysiske reaksjon som oppstår når en kvinne har et panikkanfall.

hetetokter høy alder – digidexo.com

Hetetokter er en lett gjenkjennelig signal om overgangsalder. Du lurer kanskje på hvilken alder overgangsalder begynner. Forskning viser at det er noen variabler som kan forutsi tidspunktet for naturlig overgangsalder – noe som kan oppstå som før fylte 45, eller i en alder av 55 år eller eldre.

årsakene til nattesvette – helsenet.info

Svette ofte oppstår i forbindelse med hetetokter som er et vanlig symptom på overgangsalder. Fordi eggstokkene produserer mindre østrogen, kan blodårene i huden utvider seg. Nattesvette kan være en av de første symptomer på overgangsalder som hormonell ubalanse sender signaler til hjernen om å øke hjertefrekvensen og åpne …

grunner for hetetokter annet enn overgangsalderen

Generelt sett er det hormonene testosteron og østrogen beskytter mot hetetokter. Men hvis systemet er mangelfull i begge hormon, noe som kan skje av ulike årsaker annet enn, men også inkludert, menopause, vil dette spørsmål en varm flash.

Lavt stoffskifte (hypotyreose) – symptomer, behandling

Høyt stoffskifte er en sykdom som skyldes økt produksjon av hormoner som lages i skjoldkjertelen. Symptomene kan blant annet inkludere hjertebank, nervøsitet, tretthet, …

Hjerte♥mat: Kosthold ved lavt stoffskifte

Man kan kanskje ikke spise på seg lavt stoffskifte, men man kan spise seg friskere eller sykere. Etter å ha trålet en del nettsider har jeg forstått dette: Mennesker med lavt stoffskifte har som regel større behov for jern, D-vitamin og B12. Ta jevnlige blodprøver. Vi trenger også tilskudd av selen. «Normale verdier» kan være lavt for deg.

Binyretretthet

Måling av hormoner i blodet gir dessverre ikke et helt korrekt bilde av nivået, og derfor fanges ikke alle opp her av de som trenger hjelp, enten det er binyretretthet, lavt stoffskifte osv. Her kommer en forklaring på hvorfor.