Synonym til kynisk – Ordetbetyr.com

synonym kynisk, kryssord hjelp kynisk, norsk ordbok kynisk, betydning kynisk, hva betyr kynisk, hvordan staves kynisk,kynisk betyr, annet ord for kynisk, kynisk kryssord ordbok, hva betyr kynisk, kynisk forklaring, hvordan staves kynisk

Kynisk – Definisjon av kynisk fra Free Online Dictionary

Definisjon av kynisk i Online Dictionary. Betydningen av kynisk. Norsk oversettelse av kynisk. Oversettelser av kynisk. kynisk synonymer, kynisk antonymer.

Kynisk – Språk – Kvinneguiden Forum

Apr 18, 2007 · Er du en kynisk person tar du f.eks ikke hensyn til andre, eller du har kanskje et hardt syn på livet. Hvis du har et kynisk syn på kjærligheten, tror du f.eks ikke på romantikken, men mener kanskje at par kun lever sammen fordi det er praktisk e.l.

Kan noen hjelpe meg med å forklare et ord? Sep 04, 2002
Hva betyr egentlig ordet kynsik? – Språk

See more results

Kynisk eller skeptisk? – Saksynt – tjomlid.com

De som så Trine Grung på NRK sitt humorprogram Trygdekontoret la kanskje merke til at da hun skulle omtale norske skeptikere sa hun først «kynisk.no» før hun korrigerte til «skepsis.no«. Vi skeptikere har et imageproblem. Det er lett å se på folk som alltid ønsker å være kritiske til påstander og til folks mirakelhistorier som kyniske.

kynisk – Store norske leksikon – snl.no

Kynisk betyr illusjonsløs (om livsoppfatning, handlemåte), hensynsløs, brutal, krass eller usentimental. Begrepet brukes om de som ikke tror på noe ideelt og legger sin mening krast for dagen. Kynisme er å ha en kynisk innstilling.

Synonym til barbarisk – Ordetbetyr.com

synonym barbarisk, kryssord hjelp barbarisk, norsk ordbok barbarisk, betydning barbarisk, hva betyr barbarisk, hvordan staves barbarisk,barbarisk betyr, annet ord for barbarisk, barbarisk kryssord ordbok, hva betyr barbarisk, …

Er Dagfinn Øgreid en kynisk og grådig lege som skader …

Resultatet av den store studien på Haukeland er «negativt», men det betyr ikke at Rituximab ikke virker mot ME – det indikerer at behandlingen ikke virker på mange nok til at det er forsvarlig å tilby til alle med ME. Nå gjenstår arbeidet med å finne undergrupper og hvorfor noen responderer. Det må forskes mer før noen kan konkludere.

Hva tenker du hvis noen kaller deg kyniker? – …

Å være kynisk er Å være hardkokt og lite pÅvirkelig av andres følelser, og i min verden betyr dette ordet at man er ganske kaldblodig og ikke kjærlig eller vennlig, at man tar avgjørelser basert pÅ ren nyttetenkning for eksempel.

Kynisme – Wikipedia

Navnet «kynisk» er avledet fra det greske ordet κυνικός, kynikos, «hunde-lik» og fra κύων, kyôn, «hund» (genitiv kynos). En forklaring som blitt gitt antikkens tid for hvorfor kynikere ble kalt for hunder var på grunn av den første kyniker, Antisthenes, lærte fra seg på gymnastikkstedet Kynosarges i Athen.

Opprinnelsen til  ·

Det er lurt å være blid – og kynisk | morgenbladet.no

Det er lurt å være blid – og kynisk. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata.