Catering Services – ISS World – Danmark

ISS’ madunivers er forankret i vores fire hjørnesten: kvalitet, oplevelser, sundhed og bæredygtighed, som er udgangspunktet for alt, vi gør. Vores dygtige køkkenchefer og deres teams brænder for at lave mad, udvikle nye, spændende retter og sammensætte menuer, der er rige på farver, smag og friskhed.

Takeaway – ISS World – Danmark

Med takeaway fra din kantine får du en kvalitets-oplevelse, hver gang du bestiller. Vi vælger vores råvarer med omhu og varierer vores menu hver dag, året rundt. Vi mener, at et godt måltid skal nydes med god samvittighed.

Logg inn

ISS Facility Services AS, Smeltedigelen 1, Postboks 132 Økern, 0509 Oslo – NORWAY, Organisasjonsnummer 914 791 723 Web: www.iss.no Kundesenter 05155 Sentralbord 815 …

Iss Kantine Statens Vegvesen | Facebook

Iss Kantine Statens Vegvesen is on Facebook. Join Facebook to connect with Iss Kantine Statens Vegvesen and others you may know. Facebook gives people

Takeaway – ISS

ISS Facility Services vil sikre at din levering står klar til dig i din kantine, eller et andet aftalt sted. Leveringstidspunkt og leveringssted aftales individuelt med virksomhederne, og kan derfor ikke oplyses.

Overblik over Catering Services – ISS World – Danmark

ISS blev grundlagt i København i 1901 og er siden vokset til en af verdens førende Facility Service virksomheder med en omsætning på 79,9 milliarder kroner i 2017.

– ISS Menuplan

If you have no access Sign up here

ISS

ISS. Login; ISS. Login . Enter your login and password . Login. Password. Remember me. Forgot your password?

Ledige job – Iss Kantiner | Jobindex

ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder.

Kantinedrift & Food Services fra Eurest – Compass Group

Mad og gæstfrihed er en del af vores kantinedrifts DNA, og det har været omdrejningspunktet for Compass Group gennem mere end 40 år.