Kyllinggryte med kokosmelk – MatPrat

Tilsett buljong og kokosmelk la det koke et par minutter. Del gulroten på langs og kutt den i tynne skiver på skrå, og sukkerertene i to på skrå. Hell vannet av vannkastanjene. Ha …

Monicas Matverden: Namnam-kylling i kokosmelk og …

Namnam-kylling i kokosmelk og curry Jeg har lovet meg selv at dette skal være en blogg som kun har oppskrifter etter min smak, så av nye retter jeg prøver legger jeg bare ut de som jeg virkelig er fornøyd med.

Monas Kjøkkenskriverier: Thai kyllinggryte

Imens kuttes kyllingfileten og brokkoli i passe biter, og tilsettes i kasserollen sammen med mais, kokosmelk og hermetiske tomater. Tilsett karripasta, fiskesaus, østerssaus og saften av lime, bland godt og la koke noen minutter til kyllingfileten er gjennomkokt. Tilsett til slutt grovhakket koriander, og bland sammen.

Kyllinggryte med kokosmelk og koriander – frutimian.no

Ha dette i kjelen sammen med kokosmelk, asiatisk fiskesaus, salt, pepper og limeskall. Limeskallet river du på den fine siden av rivjernet. Ta bare det grønne. Kok opp og la det småkoke i 7-8 minutter, til gulrotterningene er passe kokt. Ta en liten smak for å kjenne om det er passe krydret. Del sukkerertene i to og grovhakk korianderen.

Kyllinggryte med kokosmelk – Bodils lille blogg

Denne oppskriften kommer fra Matprat , og du finner den her. Jeg fikk retten servert i en klubb for en tid tilbake, og der gjorde den virkelig stor suksess; – …

Anne Laila´s verden: Kylling med Creme Fraiche

1 boks kokosmelk (Kokosmelken kan sløyfes, men den setter en fantastisk spiss på smaken!) Sett ris på kok.

Kyllingfilet med kokosmelk og tomat – Lavkarbo, så …

Mar 08, 2011 · Bland sammen kokosmelk og tomatboksen -og ha i en god ss pesto – Hell det over formen med kyllingen og la det hele ¨steke v 225 grader i 30-35 min. Jeg vil tro hvitløk ville gi en ekstra piff på smaken, men i dag ble det laget etter hva som var på kjøkkenet og hvitløk var jeg tom for.

Thaigryte med kylling, ingefær og koriander – Ida Gran …

Samarbeid med Vikingmelk Jeg har vært masse i Thailand og elsker virkelig maten der. Det er noe med chili, ingefær og koriander som gjør at maten smaker så mye mer. Jeg har prøvd å introdusere mormor til thaimat, eller generelt …

ganske enkelt: Kyllinggryte med brokkoli og bacon

Kyllinggryte med brokkoli og bacon En middag som er enkel å lage, med gode råvarer og som smaker aldeles nydelig, en god hverdagsmiddag som også kan være en ypperlig gjestemat der det meste kan tilberedes på forhånd.

Indisk gryte – Garam Masala

1 boks kokosmelk; 200 gram kyllingfilet i biter; salt og pepper; olje til å steke i; Start med å gjøre klar alle grønnsakene.