Båtutleie Agder – Båt utleie

Båt utleie. Om oss; Informasjon; Kontaktinformasjon; Vil du på sjøen i sommer? Vi har ledige båter! Fra kr 4,000 Finnmaster 4902CLX 50hk Honda View Listing.

Leie båt, leie katamaran | ItalyCharter

Leie båt Italia Yacht charter i Italia, de beste destinasjonene Italia: en praktfull halvøy som strekker seg ut i Middelhavet og har et vell av natur, historie og kultur.

Nabobåt.no – Privat båtutleie fra nærmeste brygge

Lei eller lei ut fritidsbåter på time- eller dagsbasis i ditt nærområde, forsikring på kr 750 000,– er inkludert fra Gjensidige.

Båtutleie Oslo – Her kan du leie båt i Oslo eller Akershus

Tips til deg som vil leie en båt, liten eller stor, seilbåt eller motorbåt, i Oslofjorden eller i Hellas. Aktørene på denne siden tilbyr i hovedsak båtutleie …

Utleie av båter i Norge

Finn den båten som passer for deg 🙂 Båttype: Åpen båt

Leie båt | Feriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia

Resepsjon, Vekslingskontor, bistro-kafé, restaurant, minibank, matbutikk, nautiske utstyr, yacht charter, Båt resepsjonsområde, treningssenter, dykking, dusj, toalett med eget rom for funksjonshemmede, verksted, 9 tonns kran, parkeringsplass. Marinaen har også et WLAN Internett-system, og en bensinstasjon ligger ved den vestre enden av havnen.

Leie båt – Boreal

Du kan leie båt hele året, og vi har plass til 85 til 250 personer alt etter behov. I 2015 arrangerer vi cruise i Trollfjorden fra Leknes, og hvalsafari fra …

Båtutleie | Norway | Www.yachtevent.no

 ·

www.yachteent.no Båtutleie i Oslo. Leie båt til arrangement, sommerfest, båttransport.

Leie båt – Norled

Leie båt. Norled disponerer mange hurtigbåter langs kysten av vestlandet, med kapasitet på 12 – 290 passasjerer. Vi gir passasjerene en trygg og behagelig reise der sikkerheten ivaretas ved hjelp av et landsbasert støtteapparat. Mange av våre båter har skjenkebevilling, og kan servere enklere retter ombord.

Vestfold Båtutleie – Båter, båtutleie, kurs og eventer

Hver båt er designet og bygget for å gi optimal spenning, luksus, komfort og sikkerhet. Les mer; Finnmaster. Finnmaster vil tilby deg og din familie gode minner og sikkerhet på …