Leve med kreft – regjeringen.no

Nasjonal kreftstrategi 2018–2022 Leve med kreft skallegge grunnlaget for at den gode kvaliteten i norskkreftomsorg skal bli enda bedre. Denne strategiener en videreføring og en oppdatering av Nasjonalkreftstrategi 2013–2017 – Sammen mot kreft.

Uhelbredelig og kronisk kreft – Kreftforeningen

Om det å leve med spredning eller kronisk kreft, som man ikke blir frisk av. Lindrende behandling av smerter og om god livskvalitet.

[PDF]

Leve med kreft – regjeringen.no

Bent Høie Helseminister Nasjonal kreftstrategi 2018–2022 Leve med kreft skal legge grunnlaget for at den gode kvaliteten i norsk kreftomsorg skal bli enda bedre.

Å leve med kreft: Svenn A. Hansen – carcinor.blog

Svenn A. Hansen (74) gikk med symptomer i mange år, før han fikk NET-kreft diagnosen i 2015. Selv om han tenker litt på sykdommen hver dag, så legger den ingen demper på hverdagen til han og kona Unni.

Når alt kommer til alt – en bok om å leve med kreft

Anne Margrethe Frøyland har skrevet en personlig, ærlig og modig bok om å leve med kreft gjennom mange år. Fotograf Kirsten Randers-Pehrson har fulgt henne gjennom et år og fotografert henne i hennes hverdag.

Å leve med kreft: Roy Farstad – carcinor.blog

Roy Farstad har MEN 2A. MEN står for Multippel endokrin neoplasi, og er ein særs sjeldan og arveleg sjukdom der visse hormonproduserande kjertlar utviklar svulstar som for det meste er godarta.

Leve med kreft

Jeg skriver ikke så mye her på bloggen om dagen jeg. Nå har riktignok helings-prosessen etter Atlasprofilaxen 31. mai gått sin gang og ser ut til å være

Flere lever med kreft med spredning – NRK Norge – …

Anne Lise Ryel, generalsekretær Kreftforeningen, åpner torsdag innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft. Årets tema er hvordan man kan leve med uhelbredelig kreftsykdom.