Megler | utdanning.no

16 rows · Meglere bidrar med forhandling og rådgivning mellom kjøpere og selgere, eller konfliktløsning mellom parter.

YRKE SEKTOR ARBEIDSTAKERE LØNN
Finans- og investe… Alle sektorer 990 personer 549 … 287 kr 274 kr 333 kr 46 49…
Finans- og investe… Alle sektorer 10 972 personer … 332 kr 305 kr 360 kr 53 82…
Finans- og investe… Privat 965 personer 534 … 286 kr 274 kr 333 kr 46 40…
Finans- og investe… Privat 10 748 personer … 332 kr 305 kr 360 kr 53 82…

See all 16 rows on utdanning.no

Eiendomsmegler | utdanning.no

Som megler har du en viktig oppgave med å hjelpe begge parter i en handel på en upartisk måte. Eiendomsmeglingsbransjen er strengt lovregulert og eiendomsmegleren har klare retningslinjer å forholde seg til.

Hvordan blir man eiendomsmegler? | Pedsentret

Hvor kan man ta utdanning? Dersom man ønsker å utdanne seg om eiendomsmegler i Norge, så har man gode muligheter. Den mest kjente aktøren er den privatdrevne …

Eiendomskurs – Kurs over hele landet på Kursguiden.no …

Utdanning Eiendomsmegler. Jobber du innen eiendomsfaget eller drømmer om å gjøre det i fremtiden? Da er du kommet riktig! I kursoversikten nedenfor finner du utdanninger og kurs innen eiendom både på nett og en rekke ulike steder i landet.

EIENDOMSMEGLING (Bachelor) – Skoler | Studier | Utdanning

Dersom du valgte feil utdanning på første forsøk, er det ingen krise. Her er hva karriere- og studieveilederne anbefaler deg å gjøre videre.

Utdanning Megler – norskboligformidling.no

-En megler med den nødvendige utdanning og praksis som … Loven krever at ansvarlig megler selv skal utføre «de vesentligste elementene i meglingen». Derimot kan ansvarlig megler ifølge loven bruke medhjelper til « mindre vesentlige oppgaver og oppgaver av rutinemessig eller teknisk karakter».

Bachelor i eiendomsmegling | BI

Denne bacheloren er en allsidig utdanning hvor du kan bruke kompetansen din innenfor det du synes er mest spennende. I tillegg til eiendomsfagene vil du også få en solid faglig plattform innen økonomi og jus.

Hva tjener en eiendomsmegler? – Boligmani.no

Vi gir deg alt du trenger å vite om kjøp og salg av bolig, valg av megler, interiørtrender og mye mer! Kontaktinformasjon. Boligmani AS Besøksadresse:

Over 2000 personer utdanner seg til eiendomsmegler – …

– Å være en flink megler består av langt mer enn å være flink til å studere. Det handler om evne til å skape personlige relasjoner. I Tromsø er det mange godt etablerte meglere …

Meklingsakademiet – en utdanning fra JUS og

Erfaring som megler jevnlig siden 1989, særlig i større kommersielle tvister innen offshore og entreprise. Dels alene, dels med co-megler. Dels ad hoc meglinger, dels PRIME (Prosjektintegrert megling) i større anleggsprosjekter og noe offshore. Kaasen har i flere perioder vært konstituert som dommer i Høyesterett.