SANGLEKER, FESTLEKER OG SELSKAPSLEKER til bryllup

Her finner du et rikt utvalg av spesielt utvalgte, morsomme sangleker, festleker, drikkeleker, bursdagsleker og selskapsleker som passer til aktiviteter i de aller fleste …

Balanse leker – finn morsomme leker til balanse lek her

Balanse er en multisensorisk aktivitet og med det riktige balanse leketøyet kan ditt barn virkelig få utviklet sin motorikk og sin balanseevne.

22 Selskapsleker – for voksne og barn | Nyttig på nett

Deltagerne deles inn i lag. Hvert av lagene får utdelt hver sin dorull (eller enda flere hvis man skal lage virkelig morsomme mumier). En …

Barneleker – Morsomme leker for barn – coolstuff.no

Morsomme, sprø og annerledes leker som barn elsker å leke med, Fra baby og oppover i alder. Rask levering og billig frakt. Kjøp hos CoolStuff!

Selskapsleker – 26 festleker som gjør selskapet til en

Leker som kan gjøres utendørs: 24. Trebeint stafett. Du trenger: Bånd/rep til å binde sammen gjestenes ben. Alle gjestene har sannsynligvis vært borti en eller annen form for stafettløp tidligere.

Leker inne | UNDERVISNING: inspirasjon, tips og idèer

Jeg har valgt å kategorisere leker etter inne-leker, ute-leker og bli kjent -leker. Kanskje trenger du en lek som du kan bruke til belønning for …

Treat for Tails – Abonnementsboks med leker og …

Morsomme leker Vi velger leker og tilbehør som er morsomme og stimulerende. Det kan være liten fugl som piper, laserpenn, en knirkende mus, eller et håndlaget slips.

TOYS»R»US – Her finner du en verden full av morsomme leker

Besøk den underholdende verden av leketøy hos TOYS»R»US, som byr på leker til både store og små. Her finner du mange klassikere og morsomme nyheter.

Barneleker – Her finner du noen morsomme barneleker

Her finner du noen morsomme barneleker som kan passe i en barnebursdag. På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Å arrangere konkurranser i en bursdag er både engasjerende, sosialt og ikke minst veldig morsomt.

11 morsomme innleker – KK | Inkluderende, ekte og …

11 morsomme innleker. LES OGSÅ: Bråkete leker er bra for barna! INNENDØRS «SANDKASSE»: Alt du trenger er en liten eske som du fyller med ukokt ris.