Du kjøper ikke flybilletter når de er billigst – Dagbladet

Heller ikke han har statistikk på hvilken ukedag det er billigst å kjøpe flybilletter. Dumt å vente Anette Maltun Koefoed, kommunikasjonsdirektør i Berg-Hansen reisebyrå, …

På denne ukedagen er flybillettene billigst – Ditt liv

Søndag er aller billigst, men også lørdag er også billigere enn resten av uken – i hvert fall i USA. Opplysningene kommer nemlig frem i en omfattende undersøkelse gjort av Airlines Reporting Corp. (ARC), som håndterer billetter for omtrent halvparten av alle reisebyrå og utsalgssteder i USA.

Slik finner du lavest pris på flybilletter – Smarte Penger

Når du bestiller flybilletter har du ingen avbestillingsrett, men noen selskaper gir det mulighet til å avbestille inntil 24 timer etter at bestillingen er gjort. Angrefristen gjelder ikke selv om du har bestilt reisen over nett.

Denne grafen viser når det er billigst å kjøpe flybilletter

Er du abonnent? Logg deg ut og logg deg deretter inn med den e-posten du har registrert ditt abonnement på.

Når bør man kjøpe flybilletter for å få de billigst mulig

Les når man bør kjøpe flybilletter, hvilken ukedag, når på dagen og hvilken periode som har de laveste prisene på internasjonale og innlandsavganger. Les når man bør kjøpe flybilletter, hvilken ukedag, når på dagen og hvilken periode som har de laveste prisene på internasjonale og innlandsavganger.

Når er flybilletter billigst? – Gode Reisetips

Er spørsmål mange lurer på er når det er billigst å bestille flybilletter? Lang tid forveien eller noen dager før avgang? To professorer ved et universitet i Spania har gjort en undersøkelse på dette ifølge nettstedet N24.

Slik får du billigst flyreise – reisetips.nettavisen.no

Det er noen enkle triks for å få billigst mulig flyreise. 1. Bestill 6-8 uker i forveien. Undersøkelser gjennomført både i Norge og i det store utlandet viser at flybilletter i gjennomsnitt er billigst rundt 42 dager for flyvning. Bakgrunnen er visstnok flyselskapenes ønske om å fylle opp flyene nok såpass tidlig.

– Ikke kjøp flybilletten på en mandag – DinSide

-Vi har ingen statistikk for når det er billigst å kjøpe flybilletter. Prisene varierer hele tiden og vi er også avhengig av hva flyselskapene gjør. Vi er mer opptatt av hvor du skal reise og når du skal reise, sier Ellen Wolff Andresen, marked- og administrasjonssjef i reisebyrået Ticket, til Dinside.

Slik får du tak i de billigste flybillettene | VG Reise

Når vi legger ut en million billige billetter, er alle SAS’ destinasjoner inkludert. Men skal du få billett til akkurat det stedet på akkurat det tidspunktet du ønsker, lønner det seg å være tidlig ute, sier han, og fortsetter.

Sådan får du billige flybilletter – Se de seks bedste tips

Råd nr. 1 BESTIL DINE FLYBILLETTER I GOD TID til at se hvordan man finder fly biletter billigst. Jeg syntes at det er en rigtig flot side du har lagt ind