Spiremor: 30 dager igjen og 30 tegn på at du er høygravid!!

Når du blir stående å vente på idioten som har parkert ved siden av deg så du kan komme deg inn i bilen din!! Når folk sier at det ser ut som du kommer til å sprekke snart.. Når du legger på deg raskere enn noen sinne, men tenker mer på at det ikke er så farlig for de forsvinner jo om ikke så lenge uansett..

Når er man egentlig høygravid? – SnartMamma – …

Sv: Når er man egentlig høygravid? Maria ble født 13 dager før termin, men jeg føler jeg aldri var høygravid. Jeg mener man er høygravid når man har stooor mage, nesten …

Lenelenes Tankekjør: I dag er jeg visst høygravid

Høygravid selfie Jeg har prøvd å ta noen bilder i denne anledning, men mobilkameraet mitt er så elendig at bildene ikke skulle blitt lagt ut en gang, men så gjorde jeg det allikevel. Blits i speil når det er lett skumring virket dårlig, så derfor ble det bare veldig kornete, men men.

pencilin når høygravid – NybaktMamma – Møteplassen

Dec 31, 2008 · Sv: pencilin når høygravid Jeg sitter i akkurat samme situasjon som deg.Er på mine 3 siste uker og full i bihulebetennelse og vond hals.Jeg hadde liggende appocillin fra 2 mnd siden som jeg fikk fra legen.Var jo gravid da også.

Iselin Bøhn-Bore on Instagram: “Lov te litt selvskryt når

 ·

50 Likes, 6 Comments – Iselin Bøhn-Bore (@iseboh) on Instagram: “Lov te litt selvskryt når 80 kg markløft e godt innafor når ein e høygravid (34+4)