Liste over populære navn – Wikipedia

Kart som viser hvilke land Muhammad og varianter av dette er blant de mest populære navnene. Muhammad og varianter av dette, er sannsynligvis det mest brukte fornavnet i verden. Det er estimert at omtrent 15 millioner mennesker har dette navnet.

Samlet oversikt ·

Navn – SSB

Statistisk sentralbyrå (SSB) har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet.

Navn i Norge – mest populære navn 2015.

Mest populære navn 2015. Hvert år publiserer SSB i Norge en liste over de mest populære navnene som er blitt gitt nyfødte barn. Listen over populære navn endrer seg ikke så mye fra år til år, mange navn kommer igjen flere år på rad.

De mest populære navnene i 2017 – SSB

– Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn, sier seniorrådgiver Jørgen Ouren, som har ansvaret for navnestatistikken. Han forteller at Sofie og Jakob var svært populære rundt år 1900, før de gikk de nesten helt ut av bruk, for så å komme langsomt tilbake.

Guttenavn – mest populære guttenavn i Norge.

Populære guttenavn. Under finner du statistikk hentet fra SSB over de mest vanlige guttenavnene i 2015. Tabellen viser de 50 vanligste fornavnene på gutter. Guttenavnene vises med den vanligste stavemåten.

SSB , NAVNESTATISTIKK – Mest populære navn

Norges mest populære jentenavn i 2008 var Linnea – oppfra 12. plass i 2007. Navnet Linnea kommer fra Sverige og er knyttet til blomsten «linnea», som er kalt opp etter den svenske botanikeren Carl von Linné.

Navnestatistikk: Dette er de mest populære navnene nå

Navnestatistikk: Dette er de mest populære navnene nå – Begge var svært populære rundt år 1900 FOTO: Illustrasjonsfoto: Anna Azimi / Shutterstock / NTB Scanpix NAVN I BØLGER: – Det går om lag 120 år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier Jørgen Ouren i Statistisk sentralbyrå.

Navne: De 100 mest populære babynavne – Vores Børn …

Hvilke babynavne er populære? Blandt de mest populære pigenavne lige nu, er Ida, Emma, Sofia, Ella og Freja. Hos drengene er det William, Noah, Oscar, Lucas og Carl, der topper hitlisterne. Sidste år havde Ida en femteplads, mens navnet i år har indtaget førstepladsen og har slået Sofia af pinden.

Disse navnene var mest populære til nyfødte i fjor

Det mest populære jente- og guttenavnet i 2015 var Emma og William, året før det igjen; Nora og Lucas. Hoppet for William er ikke like stort: Fra 1,49 prosent i 2015 til 1,61 prosent i 2016. – William var det absolutte toppnavnet i 2015, og den oppmerksomheten «årets navn» får, pleier å dempe iveren litt, sier Jørgen Ouren.

Guttenavn – norskenavn.no

Listen over de mest populære guttenavnene det siste året blir hvert år lagt ut av Statistisk sentralbyrå. – mer enn 2700 forklarte navn –