Gode vafler oppskrift, vaffelrøre – MatPrat

Vafler er alltid en suksess! Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost. Da får alle sine ønsker oppfylt. Verdens beste vafler!

Verdens beste vafler – Oppskrift fra TINE Kjøkken

Her er oppskrift på sprø vafler uten egg, men med rømme i og som gir oss herlige sprø vafler. Til vafler smaker det som alltid godt med brunost – og en god appelsinsaus gjør det til en morsom kombinasjon sammen med den tradisjonelle osten.

4.1/5(3.4K)

Vafler – oppskrift

Oppskrift på vafler blir ikke så mye enklere enn denne.

Verdens beste vafler – MatStart

Vafler er supert å lage hvis du får besøk, eller har lyst til å glede de andre i familien. Server vaflene med det du liker best! Denne oppskriften gir ca. 12 vaffelplater og vi har beregnet 2 stykker til hver.

Hjemmelaget vaffelrøre – Oppskrift fra TINE Kjøkken

Varm vaffeljernet og smør det eventuelt med litt smør før stekingen begynner. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.

4/5(2K)

Verdens beste vafler | Oppskrift | Meny.no

Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre. Vafler smaker godt til enhver anledning! Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og …

Mine beste vafler (grunnoppskrift) | Veganmisjonen

Et lite forslag: hva med en oppskrift for grove veganske vafler? Har vokst opp i et hus hvor vaflene ble laget med grovere melsorter og relativt lite sukker i røra.

Verdens (måske) bedste vafler – Cute CarbsCute Carbs

Opskrift på sprøde vafler med en lækker smag af vanilje – perfekte som en nem og hurtig dessert, når der kommer uventede gæster. Opskrift på sprøde vafler med en lækker …

Slik får du enda bedre vafler

Arme vafler: enten kan du lage dine arme riddere i vaffeljernet, altså dynke brødskiver i egg, strø på sukker og kanel og steke i vaffeljernet, eller du kan dynke tørre vaffelhjerter i egg, strø på sukker og kanel og steke i panne.

Vafler – opskrift på den bedste og sprøde …

Disse vafler er ret nemme og tager ikke lang til at lave Jeg laver dem på vores elektriske vaffeljern og rigtig hyggeligt er det når vi tager vaffeljernet med hen til bordet og laver …