Google Oversetter

Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk.

Norsk-spansk ordbok

Tritrans norsk-spansk ordbok: En snedig ordbok som oversetter mellom norsk, spansk og engelsk i alle oppslag. Litt rotete, men stort sett gode oversettelser mellom norsk og spansk. Glosbe norsk-spansk ordbok: God norsk …

Norsk – Spansk oversetter | TRANSLATOR.EU

Spansk uttale er ikke komplisert. Spelling er fonetisk, noe som betyr at spansk leses som det er skrevet. Dialekten er på den siste eller nest siste stavelse. Substantiv inflects periphrastic. Mange ord av indisk opprinnelse i amerikansk spansk flyttet til andre språk, er det tilfelle av ord jaguar, kakao og ananas.

setning på spansk | Bokmål-spansk oversettelse | …

setning på spansk. Vi har 21 oversettelser av setning i bokmål-spansk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

Spansk – Norsk ordbok på nett.

Vi ønsker tilbakemelding og kommentarer i forhold til ordboka. Dette kan være feil eller mangler som bør rettes på ol. Imidlertid må du oppgi brukernavn og mail-adresse slik at vi kan sende deg en tilgangskode til tilbakemeldingssystemet vårt.

Norsk til spansk oversetter online – webtran.eu

En kostnadsfri norsk-spansk-oversetter som kan oversette ord, fraser og setninger. For å begynne oversettelsen fra norsk til spansk, fyll inn teksten i det øvre vinduet.

setning – oversettelse – Norsk bokmål-Spansk Ordbok – …

Viser side 1. Fant 1175 setninger matching frasen setning.Funnet i 3 ms.Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil. De kommer fra mange kilder og er ikke kontrollert. Vær advart.