Regler for salg og kjøp av fyrverkeri – Lovdata

Klasse IV: Profesjonelt Display-fyrverkeri. Den som vil drive handel med eksplosiv vare må ha tillatelse. Tillatelsen til handel kan bare gis til den som anses skikket, og den gjelder bare handel fra et bestemt forretningssted. Det er ikke nødvendig med tillatelse for å selge fyrverkeri i klasse I.

Kort om kjøp, salg, bruk og kontroll av fyrverkeri

Kategori 3: fyrverkeri forbundet med middels risiko, som er beregnet til utendørs bruk i større, fysisk åpne områder og hvis støynivå ikke er helseskadelig. Aldersgrense 18 år. Kategori 4: fyrverkeri forbundet med høy risiko, som er beregnet til kun å bli brukt av profesjonelle og hvis støynivå ikke er helseskadelig.

Salg av fyrverkeri : Nyheter – drbv.no

Skal du selge fyrverkeri i år er søknadsfristen 1. mai. Elektronisk søknadsskjema finner du hos oss. Her finner du informasjon om hvordan du søker og elektronisk søknadsskjema.

Fyrverkeri Ofre: slutte å selge forbruker fyrverkeri

Oppdatering: selge fyrverkeri ytterligere dempet Den 14. mai 2014 ble det besluttet av kabinettet at fyrverkeri kan bare bli solgt i løpet av de siste to dagene i året. Fyrverkeriet kan bare være fra 18:00 på nyttårsaften chipped og ikke fra 10.00.

Salg og kjøp av fyrverkeri – Fyrverkeri | Svea Fireworks

Kjøp og salg av fyrverkeri . I perioden 27/12 – 31/12 behøver du ikke vise brukstillatelse for å kjøpe fyrverkeri – men det er bare på nyttårsaften du kan bruke fyrverkeri uten spesiell tillatelse fra brannvesenet! Regler for kjøp og salg av fyrverkeri Hovedregelen er at den som vil handle med fyrverkeri må ha tillatelse.

Fyrverkeri for privatpersoner | Nedre Romerike brann- …

Fyrverkeri kan kun selges fra godkjent salgslokale i perioden 27. desember – 31. desember. Resten av året er det altså forbudt å selge fyrverkri. Det er heller ikke lov å selge fyrverkeri på dørene eller fra ikke-godkjente salgslokaler. Pyrotekniske artikler som kan forveksles med leketøy, for eksempel små tanks, er forbudt i Norge.

Norsk Fyrverkeriforum • Se emne – Ønsker å selge

Ønsker å selge fyrverkeri i 2016 Skrevet av Fyroman » 29 Desember 2015, 14:49 Er relativ fersk her på forumet , men tenkte det var på tide å komme inn her .

Spectra Norge – Kun det beste fyrverkeriet er bra nok

De har testet fyrverkeri i 500- og 1.000-kronersklassen, og vår Spectra Jubileum havnet på førsteplass med terningkast 6. Ønsker du å selge fyrverkeri?