[Filippinene] Sende post til Phillipinene – Generelt

Jeg lurte på å sende en liten artig sak til kjæresten i Manila.. Saken koster bare 150,- men den er symbolsk.. Posten skulle ha 187,- kr for å sende dette som brevpost.. (Selv om det var en liten eske). Eller jeg kunne velge sporbar post.. Men da kostet det 360,- kr.. i Porto Da var også varen forsikret sa de. Jeg spurte da..

[Filippinene] hvordan sende pakke til cebu
[Filippinene] Sende pakke til Norge

See more results

Internasjonal transportering av pakker og forsendelser

Ønsker du å sende en pakke veldig billig? Fra hvor som helst til overalt i verden? Du finner ikke en billigere frakt – vi er opptil 80% billigere enn DHL eller FedEx! Og vi har ingen begrensninger på pakker.

Pakke til Filippinerne

Apr 04, 2008 · Pakke til Filippinerne Hvis dette er dit første besøg, så sørg for at læse vores FAQ Du skal være registreret før du kan sende indlæg. For at læse beskeder, vælg det forum som du ønsker at besøge fra oversigten nedenfor.

Send pakker i Norge med MyPack GO | PostNord AS

Bruk MyPack GO når du skal sende en pakke på opptil 20 kg til mottakere i Norge. Bruk MyPack GO når du skal sende en pakke på opptil 20 kg til mottakere i Norge.

Sende pakke til utlandet – Posten.no

Skal du sende en pakke til utlandet, kan du sende inntil 20 kilo. Pakken kan sendes til hele verden, mens sporing av pakken er begrenset til de fleste land i Europa og Nord-Amerika. Adressekort med tollfaktura kjøper du på postkontoret eller Post i Butikk. Søk informasjon om hva du kan sende til hvert enkelt land.

Beregn tid og kostnad: UPS

UPS-sporingsløsninger viser prosessen til din forsendelse for hvert steg på veien, Pakke og frakt; Når skal du sende?

Internasjonale forsendelser, Pakke leveringer, DHL …

Her kan du sende pakker og dokumenter, finne priser, finne ut mer om hvor vi holder til og ikke minst lære mer om hvordan det er å sende med DHL Express. Vi er her for å …

Sende pakke og billig frakt ⇒ Sammenligne fraktpriser

Når du skal sende pakker, paller og dokumenter hurtig og billig «Billigpakke.no vår portal til å finne de billigste fraktpriser. De sammenligner enkelt portopriser og leveringstider fra UPS, DHL, Fedex og Postdanmark osv.

Skal du sende pakke til utlandet? – Posten.no

Her finner du alt du trenger å vite om å sende pakker til utlandet. The logo of Posten Norge. Til hovedinnhold. Søk Meny. Søk Sende pakke til utlandet?