SLIK SMINKER DU ØYNENE STØRRE – YouTube

Apr 28, 2014 · Har du noen gang lurt på om det finnes makeuptriks for å få øynene til å se større ut enn de egentlig er? Ved å bruke et par enkle triks, kan du enkelt skape

Make Up & Style: Sminketips : Smink din øye fasong

Tettsittende øyne 1. Legg base lys farge over hele lokket opp til brynet. Legg gjerne litt shimmer innederst i øye kroken. 2. Legg mellomfargen i en motsatt C form, med fokus på ytter kanten og soft mot tinningen. Legg skyggen halveis under øyet. 3.

Sminketips – din sminkeblogg

Jeg har gjort en del sminke i mitt liv og må si at øynene er min favoritt. Det er så spennende å sminke øyne til forskjellige anledninger. Enten det er daglig sminke, smokey eyes eller noe langt mer dramatisk. På fritiden min …

SMINKEN FOR DEG MED BRUNE ØYNE – …

Spesielt fine til Brune Øyne med gulspekk. Yves Rocher Trippel kr 179 Related Items front hvordan sminke øyne sminke for brune øyne sminketips. Tweet; Pin It

Alt om ØYENSMINKE (tips for Nybegynnere) – YouTube

Click to view on Bing12:43

May 27, 2015 · En video full av sminketips for deg som er nybegynner innen sminke, eller deg som vil lære enda litt mer. Håper du liker den! Jeg forteller om grunnleggende ting som …

Author: Lene Karlstad

SMINKEN FOR BLÅ ØYNE – iknowthatmagazine.com

Så, du som har blå øyne og vil at øyene skal se enda mer blå ut – trenger bare å finne frem til de øyeskyggene som har mest oransje i seg, rett og slett! Men – det er ikke alltid vi vil at øyenene skal se så sterke ut.

Sminketips til små øyne – ccphotostories.com

Mascara & Opprette større øyne Uten lange, buede, frodige øyevipper, vil du aldri oppnå en wow-effekt av store øyne. Før nå ut for mascara, kurve øyevippene med pinsett.

Sminke / Makeup – KICKS

Enten du er ute etter en frisk hverdagsmakeup eller festlook med smokey eyes, så er grunnlaget for et vellykket makeup resultat et smart og effektivt makeup-kit.

Mote, sminketips osv – moteogdiv.blogspot.com

Blå øyne komplementeres for eksempel av kobberfarger og bruntoner, Her får du sminketips og et par proffe generelle råd. Brunettene er heldige.

Sminketips til Kvelder – kunnskap – notmywar.com

Makeup for dagen bør være forskjellig fra makeup du bære for en kveld på byen. Når du går ut for kvelden, ønsker du å ha den trykkende, uimotståelig utseende. Med disse røykfylt øyne og sexy lepper, kan du snu hoder og skape oppstyr. Kveld kan være en morsom tid til å slippe løs og ha det litt gøy med sminke.