Hytte info – Hytte til leieHytte til leie | Stor og

Den inneholder fire soverom, to bad, en stor stue og en loftstue, kjøkken, samt vaskerom. Hytta er på ca. 150 kvm. Det er god boltreplass rundt hytta, med en tomt på nesten 2 mål. Leietaker må holde eget sengetøy/håndklær/toalettsaker. Rengjøring kommer i tillegg til leie med kr. 2 000,- for de som ikke ønsker å gjøre sluttvasken selv.

Langvassheimen – stor hytte til leie! | Inatur.no

Langvassheimen – stor og godt utstyrt hytte. Prøv Langvassheimen hvis dere skal feire bryllup, bursdager, konfirmasjon, slektstreff eller andre sammenkomster der dere trenger sengeplasser til mange. Hytta er godt utstyrt.

Utleie av store hytter i Hafjell 14 til 31 sengeplasser

perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Topp moderne fasiliteter. Muligheter for catering og aktiviteter. Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av …

Storhytta i Hafjell – Stor hytte med enkel luksus til leie

Stor hytte med enkel luksus til leie på Hafjell Storhytta har god plass og sengeplass til 17 personer, 7 soverom, 3 bad med dusj og WC, to luftige stuer inkl. spisestue med langbord, en romslig badstue, skibod, stor terrasse med overbygde partier, varme i alle gulv, god ventilasjon og et romslig og velutstyrt kjøkken.

Hytteutleie i Norge :Hytter for grupper og firmaer

Hytteutleie og leie av store hytter, hyttetun og hytter som ligger ved hverandre til utleie i Norge på Østlandet, Vestlandet, midt-Norge, Nord-Norge og sørlandet.

Hytter og leiligheter i Trysil

Derfor betyr det mye å finne et godt sted å bo. I Trysil kan du velge mellom alt fra små, enkle enheter til store og luksuriøse hytter med alle fasiliteter. De fleste hyttene og leilighetene har naturen rett utenfor døra. Her lister vi selskapene som leier ut hytter. Ta kontakt med hvert enkelt selskap for bestilling av hytte eller leilighet.

Black Lodge. Stor familiehytte i Branäs til leie. – Home

Stor familiehytte i Branäs til leie. added 10 new photos. · December 4, 2015 · Dette bilde er tatt i dag 05.12.15 Snø og vintersesong er på vei