Home – Tannlege utlandet

Tjenestene til vår tannlege i Budapest Vi har både full tiltro til og fremmer en rask, smertefri og garantert behandling, med en glimrende garanti på alle profesjonelle behandlinger som gjennomføres.

Tannlege Polen, Tannlege utlandet, Tannreiser, Gdansk

Terje Hoem – 2016.06.18. Hei Thomas. Jeg hadde en stor jobb for tannlegene i Gdansk, fikk satt inn ikke mindre enn 10 stk kroner og 2 stk implantater (ikke ferdig med de enda, skal tilbake) alt har fungert etter planen, ingen smerter eller ubehag.

Tannlege Tannbehandling Utlandet …

Vi tilbyr tannlege utlandet, tannbehandling utlandet, tannlegebehandling i utlandet, tannlege polen, tannbehandling polen, tannlegebehandlinger i polen.

Billig tannlege i utlandet – tannlege reiser til utlandet

Betegnelsen ” billig tannlege i Polen ” har fått ekstra oppmerksomhet den siste tiden. Hundrevis av nordmenn velger i dag tannbehandling hos de beste klinikkene i Polen og sparer opptil 70% i forhold til hva de ville måtte betale for tannbehandling i Norge.

Location: Daszyńskiego 12/U5, Kraków, 31-534, małopolskie

Fikk ekstraregning på 250.000 etter tannbehandling i utlandet

Fikk ekstraregning på 250.000 etter tannbehandling i utlandet. Dårligere rettigheter og færre klagemuligheter hvis noe går galt. Kristin Martinsen advarer nordmenn mot å dra til utlandet for å få tannbehandling.

Tannlege i utlandet – Billig og trygt | Helvetic Clinics

Helvetic Clinics – DIN tannlege i utlandet De beste tannlegene i utlandet – Få kvalitets tannbehandling i Budapest til rimelige priser, hos Helvetic Clinics. Helvetic Clinics garanterer deg tannbehandling i topp kvalitet, med …

Dental Norge AS Tannbehandling i utlandet

Tannlege Kristiansand Tannlegekontoret i Kristiansand har vært i drift i 5 år, og her har vi 7 tannleger og egen oralkirurg. Som den første tannklinikken i Kristiansand, har vi en …

Spar 30.000 på tannlege i utlandet – NRK Livsstil – Tips

LES OGSÅ: Ikke gå i tannfella i utlandet Tannturister – En stor del befolkningen går ikke til tannlegen fordi de mener det er for dyrt. 100.000 søker billigere løsninger i utlandet, …

Pris på tannbehandling i utlandet – OralCare tannklinikk

Norske forbrukere har brukt grensehandel i mange år innen varehandelen. Flere og flere oppdager muligheten for å reise til andre land for tjenester, og da spesielt helsetjenester. I de siste 10 årene har titusenvis reist til utlandet og spesielt Ungarn for tilgang på tannbehandling til halv pris.

Priser tannlegebehandling- Tannlege Polen, tannlege

Transport fra flyplass i Gdansk er kostnadsfri. Prisene nedenfor gjelder ellers kun tanntjenstene og inkluderer dermed ikke reise og opphold. For reisepakke (fly, hotell, transfer i egen bil, vakttelefon) se Reise eller kontakt EuroMed AS.