Oslo Haraldsheim – Oslo – Norway – Vandrerhjem

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim er lett tilgjengelig med trikk, t-bane og buss fra sentrum. Vi tilbyr fine rom med og uten toalett, gratis Wi-fi og alle våre gjester får nyte våre store frokostbuffé før avreise.

Hostel – Billig Overnatting Midt i Hjertet av Oslo

Sentrum Pensjonat er et hostel og vandrerhjem med en sentral beliggenhet i Oslo. Vi tilbyr en billig overnatting for alle reisende. Du kan kjøpe et …

Oslo Vandrerhjem Central (Now Closed) – Sentrum – Oslo, Oslo

See 39 photos and 10 tips from 359 visitors to Oslo Vandrerhjem Central. «This is a fabulous place to stay. Better than a ton of hotels I’ve stayed in»

Hostels og vandrerhjem i Oslo – visitoslo.com

Mellom Oslo og svenskegrensen langs E18 finner du denne mangfoldige regionen – Indre Østfold. Opplev den uberørte naturen med mulighet for både stillhet, kanoturer, fotturer, sykkelturer og gode fiskeopplevelser.

Om oss – Sentrum Pensjonat | Hostel og vandrerhjem

Pensjonat, hostel, motell, vandrerhjem og bed & breakfast i Oslo Sentrum Vi ligger sentralt i Oslo, og har et rimelig overnattingstilbud til alle enten du er alene eller sammen med flere Gode parkeringsmuligheter både i parkeringshus og på gaten.

Sentrum Hostel Oslo – hotels in Oslo

Sentrum Hostel is situated in Sentrum district of Oslo, close to an opera house and a palace.

Slik kommer du hit | Haraldsheim Vandrehjem

Vi selger dags­kort og enkelt­kort i resep­sjonen også, i tillegg til Oslo­kort. Se www.ruter.no for trikke­ruter. Buss 31 fra busstoppen rett foran sentral­sta­sjonen til Sinsen­krysset. Gå …

Sentrum Pensjonat (Oslo, Norge) – Vandrerhjem

Sentrum Pensjonat, Oslo: Se 5 reiseanmeldelser, 48 objektive bilder og gode tilbud for Sentrum Pensjonat, vurdert som nr. 27 av 36 temaovernattinger i Oslo og vurdert til 2,5 av 5 på TripAdvisor.

2.5/5(195)

Oslo Holtekilen – Stabekk – Norway – Vandrerhjem

Oslo Vandrerhjem Holtekilen – en perle ved Oslofjorden! Vandrerhjemmet ligger i nydelige omgivelser i Stabekk, 9 km fra Oslo sentrum. Det er gode bussforbindelser inn til Oslo.

Hostel Oslo – Billig overnatting i Oslo hos Haraldsheim

Velkommen til Haraldsheim Vandrerhjem Bare 4 km fra sentrum, i trygge og pene omgi­velser med en prakt­full utsikt over by og fjord, ligger Haralds­heim. Vand­rer­hjemmet er et ideelt utgangs­punkt for turer i marka både sommer og vinter, og passer godt for fami­lier, par og indi­vi­duelt reisende.