Våpenteknologi under første verdenskrig – Wikipedia

Hele veien ble nye våpen prøvd ut underveis, og krigen ble etter hvert i større grad et eksempel på moderne krigføring. 7.7 cm FK 16 som ble utviklet og brukt av Tyskland i første verdenskrig, var et tidlig eksempel på artillerikanon.

Standard  ·

Kategori:Våpen fra første verdenskrig – Wikipedia

Sider i kategorien «Våpen fra første verdenskrig» Under vises 49 av totalt 49 sider som befinner seg i denne kategorien.

Håkons historieblogg: Våpenteknologi under 1. verdenskrig

Det var en del nye våpen som kom i 1. verdenskrig. Blant annet maskingeværer ble veldig populære. Maskingeværene kom først på slutten av 1800-tallet, men disse var bare prototyper og hadde et dårlig rykte ettersom de ble fort ødelagt. Men til 1. verdenskrig ble disse maskingeværene forbedret, og kunne avfyre flere hundre skudd i minuttet.

Historie: 1. verdenskrig: Våpenteknologi (utbrudd og

Slike våpen ble under hele 1. Verdenskrig brukt. Disse masseproduksjonene av våpen førte til at alle lang kunne lett få tilgang til nye og moderne våpen. På grunn av dette ble det vanskelig for hærene og vinne over fienden …

Våpen | Historienet.no

Våpen under andre verdenskrig Hitlers fryktede stridsvogn var udugelig i krig Tiger-tanksen var de alliertes verste mareritt, helt til de fant ut at den tyske tanksen hadde altfor mange svake punkter.

Første verdenskrig – Forløp – YouTube

Click to view on Bing9:55

Sep 23, 2017 · Første verdenskrig – Forløp Skaldene. men vi kjenner den best som første verdenskrig. Suite no. 1, Op. 1a – III. Minuet ( For String

Author: Skaldene

Verdenskrig – Krigens gang og våpenteknologien

Årene før første verdenskrig var det store spenninger i den internasjonale politikken og England hadde styrket sin flåte noe som Tyskland hadde svart med å øke sin egen krigsflåte. Og en krig ble sett på som et faktum.

Første verdenskrig | Historienet.no

1. verdenskrig: Europa går amok Det er hundre år siden første verdenskrig satte verden i brann. Historie markerer hendelsen med en ny artikkelserie om den grusomme storkrigen.