Test: Hvordan vaske dusjkabinett? – DinSide

Hvordan vaske dusjkabinett? Lag din egen vidunderblanding til dusjvasken. Det er billigere og fantastisk mye bedre enn mange av spesialproduktene du får kjøpt.

Hvordan vaske dusjen: – DinSide

Da må du riktignok vaske mer som vanlig, med svamp eller klut og skrubbe litt etter behov, som ved bruk av andre vaskemidler. Men etter vår mening er wc-rens et veldig effektivt rengjøringsmiddel, også i uttynnet form.

Hvordan vaske dusjen og badekaret! – YouTube

Click to view on Bing1:07

Mar 16, 2015 · Hvordan vaske dusjen og badekaret! Plumbo. Loading 24-timers oppgave, vaske klær, Høgskolen i Lillehammer – Duration: 3:16. Kartong123 3,317 views.

Author: Plumbo

Vask dusjen med sitron eller Zalo | ABC Nyheter

4. Med en blanding av natron og sitron kan du vaske skitne områder på badet. Skrubb blandingen på med en svamp, og skyll av etterpå. Men Sagvik har klare anbefalinger på hva som virker best: – Jeg vil absolutt anbefale å investere i noen gode mikrofiberkluter, mikromopper og en god nal, forklarer rengjøringseksperten.

Slik rengjør du dusjkabinettet – Viivilla.no

Dusj og dusjkabinett På varme sommerdager er det deilig å kunne ta en forfriskende dusj i det fri.

Slik får du dusjen ren – Rengjøring – Klikk.no

Rengjøring av badekar og dusj. Fjern såperester og hudfett i badekaret etter bruk; Fjern flekker inni dusjen etter bruk; Bearbeid vanskelige flekker med fint

Slik vasker du dusjkabinettet – Bolig – Klikk.no

Flere eksperter er også enige om at den beste måten å holde dusjen ren, frisk og lettere å vaske er å ta enkle grep regelmessig. Tørk av veggene med et håndkle når du er ferdig i dusjen. La dørene i dusjkabinettet stå åpne i noen minutter etter at du er ferdig slik at luft kan få sirkulere og tørke veggene naturlig.

Vasker du feil på badet? – NRK Livsstil – Tips, råd og …

Med feil pH kan du vaske så mye du bare orker – kalkflekkene sitter like støpt. Foto: Mind on fire/creative commons / Flickr