Vondt i magen, men når bør du til legen? – …

Vi kan alle ha vondt i magen, men når trenger man egentlig å ringe legen?

Vondt i magen – Hjelp mot Smerter og Vondter Vondt.net

Magesmerter og vondt i magen kan ha en rekke årsaker. og jeg har tatt opptil 30-40 dråper i døgnet i håp om å pådra meg selv diare,

Vondt i magen og diarè – skyldes det graviditeten

Første gang jeg er gravid.. Fant det ut for 5 dager siden, og er ca 5 uker på veg.. For tre dager siden begynte jeg med mye magesmerter og diare..

Mye vondt i magen, og diaré. – ung.no

4 hours ago · Etter dette har jeg enda oftere vondt i magen og jeg har etterhvert forstått at med en gang jeg får en Jeg har mageproblemer som vondt i magen, diare og løs

Noen typer diaré er det viktig at du går til legen med

Noen ganger er dette det hele. Det du drikker og spiser synes å gå rett gjennom systemet og kommer ut i rennende form i andre enden. Vondt i magen?

Mageproblemer – 7 magesykdommer du bør kjenne til – …

Mye luft i magen er som regel den største plagen, og dette forverres ofte utover dagen og etter måltider. Derfor får du vondt i magen av sukkerfritt snop.

Derfor har barn ofte vondt i magen – Dagbladet

Vondt i magen er en av de vanligste plagene hos barn og ungdom. – Jeg har møtt mange barn som fremstår som veldig dårlige, der barnet utvilsomt er preget av smerte.

Akutte magesmerter – Symptomdiagnoser hos barn – …

Bakgrunn. Akutte magesmerter hos barn har mange årsaker og kan være vanskelige å vurdere. Klinikken kan være annerledes enn hos voksne, symptombeskrivelsene ufullstendige, og små barn klager over vondt i magen ved mange ekstraabdominale tilstander (blant annet otitt, halsinfeksjoner og luftveisinfeksjoner).

Barn som har vondt i magen – Barnesykdommer og …

Som regel er magesmerter ufarlig, men kan være plagsomt for barnet. Her er 8 grunner til at barn får vondt i magen og råd til hvordan du kan hjelpe.

Mage – Sliter du med luftsmerter og urolig mage? – KK

Magen rumler i tide og utide, Jørgen Valeur, at opplevelsen av å ha vondt i magen regnes som et hovedkriterium for å stille diagnosen IBS.