minjournal.no – Helsedirektoratet.no

For å få tilgang til tjenestene på de innloggede sidene i MinJournal må du logge deg inn med smartkort fra Bypass, Commfides eller BankID. Logg inn. Timeavtale.

Åpne tjenester – minjournal.no

For å endre tekststørrelse: Hold nede crtl-tasten (cmd på mac) og trykk + for å forstørre eller – for å forminske. Logg inn på MinJournal.

Om minjournal.no – Oslo universitetssykehus

Oslo universitetssykehus bruker MinJournal for å gi innsyn i journaldokumenter og tilrettelegge for trygg og sikker dialog mellom pasienter og helsepersonell.

MinJournal | Norge.no

MinJournal . MinJournal er et nettsted for sikker dialog mellom pasienter og helsevesenet. Du kan få tilgang til deler av pasientjournalen din, fylle ut skjemaer med mer. Du får også tilgang til tjenester som ikke krever innlogging, som for eksempel å endre en time du har på sykehuset, avlyse timeavtale og bestille hjemmetester.

MinJournal | Norge.no

MinJournal er et nettsted for sikker dialog mellom pasienter og helsevesenet. Du kan få tilgang til deler av pasientjournalen din,

Minjournal.no – Easy Counter

Minjournal.no is tracked by us since April, 2013. Over the time it has been ranked as high as 615 599 in the world, while most of its traffic comes from Norway, where it reached as high as 2 969 position.

Helsedirektoratet.no

Helsedirektoratet er faglig rådgiver, iverksetter av vedtatt politikk og forvalter av lov og regelverk innenfor helsesektoren.

www.Minjournal.no – Endelig på nett med helsevesenet!

Minjournal.no er rangert som 96.166 i Norge, med < 300 estimerte månedlige besøkende. Klikk her for å se data om dette nettstedet.